关闭广告
晋江论坛网友交流区网友留言区
收藏该贴
已收藏
只看楼主
如何辨別icq豬扒或牛扒

1.一日24小時,幾乎任何時間都見到佢online。(+7%)
2.聖誕,新年,情人節都會online。(+10%)
3.勁好記性,傾過一次o既野永遠唔會唔記得。(+7%)
4.成日有Minigame同正HomepageE-mail俾你(Forward唔算)。(+7%)
5.一sendMessage過去,佢即覆。(+5%)
6.打字速度超快(所謂快,係指正常人未講完o固句,佢已經打完)。(+3%)
7.常話自己好無聊(+7%)
8.成日話朋友重色輕友唔理佢。(+10%)
9.花好多心機整個人網頁,但網頁內一張自己o既相都冇。(+10%)
10.熱愛寫作,係個人網頁上發表,而且作品都非常感性。(+5%)
11.用玉桂狗,HelloKitty之類o既卡通人物做自己幅相。(+10%)
12.男仔就勁鍾意「傻大哥」,「玻璃少女」,「好心好報」,女仔就勁鍾意「沙」,「伶仃」之類o既歌。(+7%)
13.有好多感人o既失戀同暗戀故事,主角係佢自己。(+10%)
14.對ICQ常用符號同暗號非常熟悉,而且成日用。(+3%)
15.「成日」自創特別Nickname(長度,特別度同豬排度成正比)。(3個字以上,一隻字+1%)
16.用疊字用Nickname。(+7%)
17.用歌詞,感性或有日本風味o既字用Nickname。(+7%)
18.朋友成日讚佢係好男/女仔。(+5%)
19.好易就可以約出o黎玩。(+5%)
20.其他網友見到你同佢係Chatroom吹水,唔知點解好開心。(+7%)
↑以上最高係125%~
№0 ☆☆☆小笨蛋 2004-04-18 11:37:35留言☆☆☆  加书签 投诉 不再看TA

可能有啲人睇唔明`~
№1 ☆☆☆古夕神韻2004-04-18 12:00:40留言☆☆☆ 
投诉 加书签 引用 不再看TA

看不是很懂~~~小笨蛋翻译下下嘛~~~echopapa
№2 ☆☆☆Linda2004-04-18 12:09:31留言☆☆☆ 

哈哈...咁勁ge
№3 ☆☆☆hima2004-04-18 12:18:19留言☆☆☆ 

会吾会啊???o甘就叫猪扒?
№4 ☆☆☆顶爷2004-04-24 11:38:11留言☆☆☆ 

顶爷........
好強...................
№5 ☆☆☆小笨蛋2004-04-24 11:40:29留言☆☆☆ 

借问声,个“咁”字点打出来?
№6 ☆☆☆飞星传恨2004-04-24 17:23:08留言☆☆☆ 

好可能用手寫版的...........
№7 ☆☆☆小笨蛋2004-04-24 18:26:44留言☆☆☆ 

猪扒是什么意思?
№9 ☆☆☆2004-04-24 18:44:33留言☆☆☆ 

不太懂呢~~~~
№10 ☆☆☆雪花儿飘飘2004-04-24 18:59:23留言☆☆☆ 

我刚问了我的同屋,她说猪扒在广东话里是"恐龙"的意思? @@
№11 ☆☆☆2004-04-24 19:02:08留言☆☆☆ 

555...我而傢先知~~原來我係豬扒...
咁---用打拼音就得嘎啦~~
我係一個好心既豬扒!!!
№12 ☆☆☆檸檬樹2004-04-24 19:13:24留言☆☆☆ 

原来猪扒真系我。
№13 ☆☆☆lavender2004-04-24 20:14:26留言☆☆☆ 

不是吧,我也是猪扒,不要啊~
改变S T Y L E~
№14 ☆☆☆汪汪2004-04-24 20:23:49留言☆☆☆ 

我唔系猪扒~
№15 ☆☆☆桃矢可可2004-04-24 21:04:06留言☆☆☆ 

"熱愛寫作,係個人網頁上發表,而且作品都非常感性"
"成日自創特別Nickname(長度,特別度同豬排度成正比)"

好準wor
.....仲有幾條好搞笑.........

不過我都係用cinnamon 做我頭像ga wor
我唔係豬排呀>
№16 ☆☆☆faifai2004-05-03 01:42:20留言☆☆☆ 

我係牛扒啊~其实係咩都冇所谓啦。
№17 ☆☆☆雪猫2004-05-03 05:32:56留言☆☆☆ 

回复此贴子

名字:
选择图案:
内容:
(注意:一次最多可提交3000字,且一次最多可提交三张尺寸在1024*1024范围内的图片,超出部分请分次提交!)
图片链接:
(贴图规则)

返回上层 管理 返回本版块首页返回交流区首页返回主页

只看楼主